В2В срещи с италианска бизнес делегация в България

На 13 март, в Международен Център на Уникредит Булбанк, в гр. София, се проведоха В2В срещи между фирми – членове на Сдружението и делегация от италиански фирми, водена от Н. Пр.Марин Райков, посланик на Република България в Италия. Срещите бяха организирани от Конфиндустрия България в сътрудничество със Службата по търговско икономическите въпроси към българското посолство в Рим. Фирмите, част от делегацията, бяха Conav Srl, FB Innotech Srl, Fora Spa, Ricamificio Barletta Srl и Terna Group. Събитието бе открито с поздравителни адреси от страна на Н. Пр. Стефано Балди, посланик на Италия в София, Н. Пр. Марин Райков, Мария Луиза Мерони, Председател на Конфиндустрия България, Левон Хампарцумян, Главен Изпълнителен Директор и Председател на Управителния съвет на Уникредит Булбанк, Енрико Минити, Главен Оперативен Директор и Зам. председател на Управителния съвет на Уникредит Булбанк и Емилиано Стайнфл, Директор на Международния Център на Уникредит Булбанк