Българска агенция за инвестиции

j20160615-100

15.06.2016

Официално подписване на Меморандум за сътрудничество между Конфиндустрия България и Българска агенция за инвестиции

В сряда, 15 юни т.г., по време на провелото се в хотел Хилтън София събитие „Привличане на инвестиции – Размисли и стратегии за България в растеж“, се състоя официалното подписване на Меморандума за сътрудничество между Конфиндустрия България и Българската агенция за инвестиции.

Меморандумът е резултат от дългото и ползотворно сътрудничество между двете организации, които винаги са се стремяли да подобряват привлекателността на страната. Подписът е начало на нов период на сътрудничество, подкрепено от многобройните съвместни инициативи, които свидетелстват за готовността на двете страни да работят заедно за общата цел -постигане на растеж в страната.

Документът бе подписан от директора на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев и от първия заместник-председател на Конфиндустрия България, отговарящ за отношенията с българските институции, Пламен Дилков.